Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det så billigt?
Fordi vi har et væld af erfaringer i modebranchen, arbejder vores verdensomspændende kontakter for os hele dagen!

Hvordan kan jeg kontrollere status for min ordre?
Når din ordre er placeret, opdateres din første e-mail-bekræftelse. Du modtager også en separat afsendelsesbekræftelses-email med samme information. Hvis du er et registreret medlem, kan du også vælge "Min konto" og se din ordrestatus under fanen "Ordrehistorik".

Accepterer du afkast og udveksling?
Ja! Varer kan returneres til refusion eller udveksling, så længe følgende betingelser er opfyldt: Det er inden for 30 dage fra afsendelsesdatoen (returemballagen skal være mærket som sådan). Varen er ikke slidt, vaskes eller ændres på nogen måde.

Hvis de ikke passer mig, kan jeg returnere det?
selvfølgelig kan. Vi tillader dig at vælge at returnere varer, som du ikke ønsker at beholde, og for at garantere en 100% refusion i dette tilfælde.

Hvordan ændrer jeg min ordre efter bestilling?
Nogle gange skal du ændre din ordre. Når vi har bekræftet din ordre, vil vi ikke kunne ændre eller tilføje noget uden at forsøge at annullere ordren. Alle elementer behandlet af ordren er angivet i vores lagerstyringsdatabase og kan ikke ændres efter ordren er bekræftet.

Sådan returneres en ordre?
Du kan kontakte os, og vores kundeservice vil vejlede dig, hvordan du refunderer. Der henvises til siden for udveksling og returpolitik.

Hvordan kan jeg spore min ordre?
For at spore din ordre, gå til forespørgselswebstedet og indtast dit bestillingsnummer og faktureringskode. Du vil så kunne se hele din ordre og forsendelsesoplysninger.

Hvor lang tid tager det for min ordre at sende?
Vi pakker og sender din ordre så hurtigt som muligt. Ordrer skal verificeres og godkendes inden afsendelse og kan tage flere dage at fuldføre. Bemærk venligst, at vi ikke sender på lørdage, søndage eller helligdage. Mens vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din ordre bliver leveret til tiden, kan vi ikke kontrollere de forsinkelser, der skyldes naturlige faktorer som f.eks. Dårligt vejr, strejker, ferie, serviceafbrydelser mv.

Hvor sikkert er dit websted?
Vi bruger den nyeste sikkerhedsteknologi til at beskytte dine personlige oplysninger. Når du indtaster dine personlige oplysninger på checkoutsiden, bliver du taget til et sikkert websted (ved hjælp af et SSL-certifikat). De fleste browsere viser et lille hængelås-symbol på din browser for at holde dig sikker. Nogle operativsystemer viser en meddelelse, der angiver, at du indtaster en sikker hjemmeside. Hvis du forlader det sikre område på dit websted til enhver tid, kan operativsystemet advare dig om, at du forlader den sikre del af webstedet. Du bliver spurgt, om du vil annullere denne påmindelse i fremtidige situationer.

Hvem skal jeg kontakte, hvis der er et problem med min ordre?
Vi støtter vores produkter og vores kundeserviceforpligtelser. Derfor, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ordre, bedes du kontakte vores kundeserviceteam via e-mail.

© 2019 TilbehorButik Alle Rettigheder Forbeholdes.