Retur

Retur

Vær opmærksom på, at vores retur- og udvekslingspolitik er den samme. Vi støtter ingen grund til at returnere og udveksle tjenester inden for 30 dage.

Hvis du ikke kan lide de varer, du køber i vores butik, vil vi gerne returnere varerne inden for 30 dage efter den oprindelige fragtdato. Sørg for, at du ikke bærer eller ændrer det.

Vores standardpolitik, udskiftning er gratis. Vi håber at du vil komme til vores butik igen, om det er på udkig efter den rigtige størrelse, bredde, farve eller stil eller et helt andet produkt. Retur er også meget enkel.

Vi opkræver ikke nogen retur- og udvekslingsgebyrer, inklusive fragtomkostningerne i forbindelse med vores forsendelse. Hvis du vælger en refusion, refunderer vi 100% af det fulde beløb.
Siden afkastet kræver kunden at sende pakken selv. Derfor returneres fragtomkostningerne af kunden.

Sådan returneres og udveksles:

Hvis du beslutter at bytte eller returnere. Kontakt os venligst via e-mail i tide, vores kundeservice team vil guide dig til at vende tilbage.

Lad os vide følgende i emailen:

Ordrenummer.
Status og billede af varen.
Hvorfor vil du returnere det.

Hvis du vælger at returnere en refusion, skal varen returneres inden for 30 dage efter købsdatoen. Elementer bør afvises, herunder alle originale etiketter. Alle emballager skal medtages.

Hvis kunden skal returnere adressen, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for at få hjælp til udveksling eller retur.

* Bemærk venligst: Alle returadresser er angivet, skal du kontakte vores kundeserviceteam inden du vender tilbage.

© 2019 TilbehorButik Alle Rettigheder Forbeholdes.